Novembrové novinky

5.11. 2022Novinky

V novembri pre Vás chystám veľa nového. To, čo som už stihla vyrobiť,  je už v aktuálnej ponuke. Tak verím, že novinky opäť potešia. 🙂 Zároveň môžu byť aj vhodným tipom na Vianočný darček, ako prekvapiť svojich blízkych niečim originálnym. Čas sa už blíži 🙂

Z radov šperkov som pre Vás pripravila nové náhrdelníky, náramky, či prívesky. Sady náhrdelník a náušnice, či náramok a náušnice sú tiež v aktuálnej ponuke. Pribudli aj nové prstienky.

   

Z doplnkov sú v ponuke už aj interiérové harmonizéry, originálne sklenené svietniky, soľné lampy, anjeliky, sloníky, srdiečka, harmonizačné minerály a šungit.

       

Nezabudli sme ani na zberateľov – v ponuke sú nové zbierkové leštené aj prírodné minerály.

         

A doplnili sme aj nové geódy a drúzy v rôznych veľkostiach a tvaroch z ametystu a krištáľu.

Krásnou novinkou je pieskovcovcová brána z Utahu, či jedinečný labradorit.

Namaľovala som aj nové obrázky. Novinkou je, že sú kombinované s kryštálmi, čo verím pridáva na ich originalite a umocňuje ich silu.

Čo na to poviete? 🙂

A to, čo som nestihla ešte dať do ponuky na predaj na môj e-shop, si môžete prísť pozrieť a vybrať aj osobne do našej vzorkovne v Batizovciach. Teda ak ste z bližšieho okolia, alebo máte cestu pod Tatry 🙂 . Návštevu je možné dohodnúť telefonicky na čísle 0905350079, kde upresníme deň aj čas. Ale o tom viac už v samostatnom článku 😀 Tešíme sa na Vás 🙂

Značky: